cash management hardware with note recycler and cashguard premium

Predstavljamo sistem upravljanja gotovine – idealna rešitev za vsako trgovino

 

 

Danes upravljanje denarja v trgovinah traja veliko časa. Ta čas gre predvsem za nadzor – določitev pologa, sprejem denarja od stranke, vrnitev preostalega denarja stranki, upravljanje denarja v predalu za gotovino itd.
Ročno upravljanje z denarjem ne samo da vzame veliko časa, temveč podjetje naredi ranljivo za napake. Tako ravnanje z denarjem izpostavlja podjetje goljufijam in ropom. Rezultat so negativni učinki na prihodke, osebje in samostojno službo.

Upravljanje z gotovino je sistem, ki ta način poslovanja močno spremeni – veliko blagajniških opravil in delovnih mest se ukinja ali spremeni. CashManagement v celoti nadzira upravljanje denarja.
Kako sistem deluje? Pred izdajo računa kupec preda blagajno blagajni. Blagajnica prihrani denar v “Cash Guard” – vodilni rešitvi upravljanja denarja na trgu. Cash Guard samodejno zapre in zaščiti postopek ravnanja z gotovino na prodajnem mestu z varčevanjem denarja v trezorju. Sistem samodejno prebere znesek, ki ga blagajna shrani v blagajno, in kupcu samodejno povrne denar.

 

cashguard and note collector

 

Programska oprema, imenovana „Izjava“, omogoča vsakodnevni vpogled v podatke o denarnih tokovih. Če obstaja več trgovin, se te informacije zbirajo v centralni pisarni. To je popolnoma nova rešitev in podatke o transakcijah z gotovino lahko prvič vidite v realnem času. S takšnimi informacijami programska oprema samostojno določa, kateri depozit in katere vire denarja bo uporabil v blagajni. Programska oprema kot taka je zelo prilagodljiva in trgovci lahko izbirajo med funkcijami, ki ustrezajo njihovim specifičnim potrebam.

Več o rešitvi za upravljanje z gotovino preberite tukaj.

Tags

Comments are closed