Avtomatska hitra blagajna

Obvladovanje gotovine je del spregledanega dela maloprodaje, ki ima lahko velik vpliv na celotno poslovanje. Gotovina naredi trgovino ranljivo za napake, krčenje in rope. Trgovci na drobno preživijo več ur vsak dan, ko jih štejejo in varujejo. Toda še vedno se pojavijo tatvine in krčenje. Gotovina postane največja prednost blagajne - ne storitev za stranke. Nekaj je zelo narobe.

Z gotovinskim upravljanjem gotovine se gotovina zaščiti in avtomatizira na blagajni. Dobite nadzor v realnem času in odpravite krčenje. Zdaj se lahko osredotočite na posel, ne na gotovino. Nadomestite predal gotovine s sistemom upravljanja gotovine CashGuard Premium.

Zakaj upravljanje gotovine?

Popoln nadzor

Izvajanje CashGuarda popolnoma spremeni način, kako ravnate z gotovino. Blagajne nimajo več osebnih plovcev. Namesto tega ima vsaka blagajna s sistemom CashGuard svoj denarni plovec. Sistem direktno šteje vsak kovanec in bankovec, kolikor sta plačana.

Na ravni blagajne, trgovine ali verige dobite takojšnje informacije v realnem času o gotovinskem nivoju. Boljši finančni nadzor in natančnejša poročila.

Denarne ravni lahko aktivno nadzirate glede na svoje potrebe - znižate CIT in spremenite stroške nakupa.

cashier use strongpoint cashmangement system

Pomembne so hitre prodaje

Ko blagajnikom ni več treba šteti gotovine, lahko stranke namenijo vso pozornost. Ker so plačila s CashGuardom do 30% hitrejša kot pri ročnem predalniku gotovine *, dobite krajše vrstice.

Blagajne so daljše vezane na blagajno za varovanje gotovine, tako da lahko zapuščajo blagajno in strankam pomagajo opravljati druge naloge v počasnih obdobjih.

Prilagodljivo in usmerjeno osebje bo izboljšalo vašo storitev, ustvarilo zadovoljne in zveste stranke.

Ni več kraje ali krčenja

Denar je zavarovan na blagajni, zaradi česar kraje in ropi niso mogoči.

Če se gotovina samodejno šteje, ni več krčenja ali razhajanj, denar je ravno pravilen - vsakič.

Prihranite denar in pridobite srečnejše blagajne, ki ne smejo več skrbeti za rope ali obtoženi kraje.

Ne zapravljajte časa, poskusite s avtomatskom hitrom blagajnom

Za pripravo in štetje ročno ravnanje z gotovino traja nekaj ur vsak teden. S CashGuardom se ta čas skrajša za 50%.

Vodja trgovine mora visoke račune iz sistema pobrati samo zvečer in morda za naslednji dan napolniti kakšno spremembo. To je to!

Pri prevzemu CIT so vsi računi že šteti in jih je treba dati samo v torbo. Blagajna nima več nalog, povezanih z gotovino

Osredotočeno na preprostost - CashGuard

note recycler
Vstavite denar
store manager
Analizirajte
note collector cashguard
Zbirajte denar