CashGuard Unico hitra avtomatska blagajna

CashGuard Unico hitra avtomatska blagajna je rešitev za plačevanje s strankami, ki izboljšuje nakupovalno izkušnjo in za manjše prodajalce sprošča vire za plačilo. Vodilne luči in piktogrami pomagajo strankam pri plačilnem postopku in ustvarjajo intuitivno in interaktivno izkušnjo nakupa. Osebje se lahko osredotoči na strežbo stranke namesto gotovine. Zato je CashGuard Unico najprimernejša storitev za trgovce na drobno v gostinstvu, lekarnah, pekarnah in na vrtu.

Tehnični list CashGuard Unico hitra avtomatska blagajna

Prednosti

Programska oprema Store Manager avtomatizira ravnanje z gotovino, kar prihrani čas in denar.

Unico je enostavno vgraditi v vaše obstoječe števce. Zunanje dimenzije omogočajo preklapljanje stare opreme brez kakršnih koli sprememb.

Retail Suite je le prijava. Takoj ko povežete svoj CashGuard Unico z Retail Suite, je na voljo najnovejša programska oprema in konfiguracije.

StrongPoint sodeluje z vodilnimi POS ponudniki, da ponudi celovito integracijo CashGuard Unico.

cash management cashguard unico
inserting coins to cashguard Unico

Coin Recycler

Reciklator kovancev skrbi za kovance, ki blagajnikom omogočajo, da se osredotočijo na stranke. Njegov inovativni sistem vodenja svetlobe pomaga strankam pri uporabi reciklažnika kovancev. Je varno, talno nameščeno in vgrajeno za brezhibno delovanje 24/7. Kovanci samodejno štejejo in sledijo ter podatke prenašajo v programsko opremo v oblaku.

Colour: Black
Inlet: Bunch feed of coins
Outlet: Multi coin bowl
Denominations: Max 8
Recycling Capacity: 1,500 coins
Coin Box: 1,500 coins
Customer Interface: Interactive RGB lights

woman insert money to cashguard unico system

Note Recycler

Kot vsi izdelki CashGuard je tudi reciklažni sprejemnik zaščiten pred posegi in elektronska ključavnica sledi vsem odprtinam. Reciklator opomb ponuja enak inovativen sistem vodenja kot reciklažni kovanec, zato je idealen za izvedbe, s katerimi se soočajo kupci.

Colour: Black
Configuration: Single feed of notes
Denominations: Max 7
Recycling Capacity: 70 notes
Note Box: 1,000 notes

cashguard unico controller

Controller

Controller je vozlišče Unico. Na prodajnem mestu, maloprodajnem paketu in reciklirni napravi so vsi povezani s krmilnikom. Programska oprema, ki temelji na Linuxu, obravnava transakcijo in optimizira denarni postopek, da zmanjša potrebo po dodatnih zbirkah in dopolnitvi.

coin box

Note & Coin box

Note z denarnicami in kovanci se uporablja za varen prenos denarnic z blagajne na zaledje. Opombe in kovanci so shranjeni, škatle pa so lahko opremljene s ključavnicami, ki preprečujejo nepooblaščen dostop, da preprečijo nepooblaščen dostop med prevozom.

Podobni izdelki

cash management hardware with note recycler and cashguard premium