žena na samopostrežnoj blagajni

Samopostrežna blagajna

StrongPoint samopostrežna blagajna za samopregled je interaktivna in intuitivna s sodobnim dizajnom.

Strojno opremo za samoplačniško naročanje lahko naročite z eno ali dvema vrečama v predelu za pakiranje. Vsebuje LED luči, ki stranke vodijo skozi postopek odjave. Kakovostni 19,5-palčni zasloni še izboljšajo izkušnjo nakupa. Strojno opremo je mogoče kombinirati s strojno programsko opremo za samoplačilo StrongPoint.

Prodaja tobaka pri samoplačilih

Tobak lahko zaradi kombinacije AI in tehnologije kupite pri samoplačniku brez pomoči spremljevalcev trgovine. Po preverjanju starosti ob samoplačniku kupec prevzame tobačno vozovnico in jo pregleda v tobačnem oddajniku Vensafe in nato prosi, naj ponovno preveri svojo starost. Po uspešni verifikaciji Vensafe odpre tobačne izdelke.

Uporaba samoplačil je lahko enostavna, učinkovita in privlačna

Rešitev StrongPoint za samoplačilo zmanjša potrebo po spremstvu
podpora, je enostavna za uporabo, skrajša čas transakcije in poveča
skupna zmogljivost blagajne

Izkušnja potrošnika

Programska rešitev StrongPoint za samoplačilo je enostavna za uporabo za kupce vseh starosti. Intuitivni vmesnik ne potrebuje izkušenj za začetnike in je prijeten za pogoste uporabnike. Manj spremljevalnih opravil in povečana hitrost odjave za 20% vodijo do povečanih prihrankov pri delu, povečanju zvestobe in višji stopnji zadovoljstva strank.

Jasna zasnova

StrongPoint samoplačilo je prijazno in privlačno za kupce. Sodoben, lahek in preprost dizajn ter inovativna LED osvetlitev vabi in privlači kupce.
Izboljšana ergonomija samokontrole lahko kupcem pomaga, da se odločajo o nakupu vsakodnevno. Inovativna LED osvetlitev pomaga spremljevalcem, da kupcem pomagajo na učinkovit način.

samopostrežna blagajna

Programska prilagodljivost

Programsko opremo za samoplačniko StrongPoint je enostavno prilagoditi postopkom prodajalcev na drobno in je enostavno izvajati. Programska rešitev deluje najbolje na strojni strojni opremi za samopreverjanje strongPoint, vendar jo je mogoče uporabiti tudi na obstoječi strojni opremi drugih proizvajalcev.

 

Svetovalne storitve

Svetovanje, ki ga ponuja ekipa StrongPoint Professional Services, omogoča nemoteno vključevanje v procese trgovine. Nudimo najboljše operativne prakse, optimizacijo rešitev, upravljanje KPI in druge povezane storitve.

 

 

Trgovinski apartma StrongPoint

Z maloprodajnim paketom lahko vse rešitve tehnologije StrongPoint v trgovini spremljate in upravljate z ene same točke - osebnega računalnika, tabličnega računalnika, mobilnega telefona ali iz centralne pisarne. Trgovinski paket StrongPoint se uvršča med osrednji sistem ERP in posamezne prodajalne. Namesto da pošljete vse posodobitve in obvestila v posamezne prodajalne, jih je treba poslati samo enkrat, v StrongPoint Retail Suite. Sistem nato upravlja z vsemi posodobitvami različnih rešitev v trgovinah. Nadgradnje, prilagoditve in obvestila so tako veliko lažja, hitrejša in zanesljivejša. Z uporabo Retail Suite lahko težave odpravite hitreje in enostavneje.

Modul za samoplačniško prodajo Suite

Modul za samooplačevanje v trgovini na drobno je vključen v rešitev za samoplačilo. Ponuja kupcem prijazen in intuitiven vmesnik in trgovcem na drobno zagotavlja brez težav. Programska oprema upravlja z vsemi komunikacijami med POS-rešitev in samoplačilom ter zagotavlja, da so stranke vse funkcije dostopne. Tako je nakupovalna pot enostavna in hitra. Enostavno prilagodljiv zaslon bo zadovoljil potrebe po blagovni znamki in zahteve programa zvestobe za vsakega prodajalca.

Več o samoplačniku si preberite tukaj.