samopostrežna blagajna

Samopostrežna blagajna

Danes je očiten trend več možnosti nakupa blaga in prilagodljivosti v maloprodaji. Trgovci na drobno iščejo kombinacije navadnih preprog, sistemov za samopregledovanje in samokontrole, da bi bolje ustrezali njihovim posameznim postavitvam in konceptom. Hkrati je med kupci vse večje povpraševanje po možnostih samopostrežnih storitev.

Rešitev samopostrežna blagajna pomeni znatne prihranke pri stroških dela, saj do osem sistemov lahko oskrbuje samo en spremljevalec. Izboljša tudi izposojo, saj je na voljo več blagajn. To je še posebej lahko Pomembno v času največjih ur, ko lahko kupci odidejo brez nakupa, če so linije na blagajni predolge.

Brošura za samoplačilo
Kako izbrati pravo rešitev za samoplačilo

Sa samopostrežnom blagajnom dodajte hitrost

Rešitev Samopostrežna blagajna je še posebej dobra za prodajalce z velikim številom transakcij in srednje velikih košaric. Pomembno pa je, da pred namestitvijo novih sistemov skrbno analizirate celotno območje blagajne. Močna točka bo naredil takšno analizo in predstavil najboljšo kombinacijo različnih rešitev za nakup, da bi dosegli prave sinergije in izboljšave za vas.

Sodobna in intuitivna rešitev za samopregledovanje

Rešitev StrongPoint Self-Checkout vsebuje kombinacijo strojne in programske opreme, kar ima za posledico interaktivno in intuitivno rešitev s sodobnim dizajnom. Programska in strojna oprema sta neodvisni. Tako jih je mogoče uporabljati skupaj ali biti kombinirani z obstoječo strojno ali programsko opremo. Barve in logotipi vašega podjetja se lahko vključijo, da pravilno odražajo vašo blagovno znamko.

Preprost vmesnik. Intuitivni vmesnik v naši samoplačniški rešitvi sistem omogoča enostavno uporabo za stranke. Prav tako rešitev omogoča enostavno upravljanje s strani osebja. Poročila kažejo, da rešitev StrongPoint za samoplačilo zahteva 20% manj intervencij kot druge rešitve na trgu. Študije kažejo tudi, da se je rešitev StrongPoint zmanjšala čas čakanja z do 40%.

Navodila za nakup Rešitev odlikuje LED osvetlitev, ki stranko vodi skozi postopek nakupa in pomaga privabiti stranko k uporabi samoplačil.

Priložnosti za prodajo Ko je samoplačilo povezano s StrongPoint-om
Rešitev za avtomatizacijo prodaje tobaka ponuja edinstvene možnosti za prodajo na drobno. Izdelke, shranjene v Vensafeju, je mogoče promovirati in prodajati prek zaslona za samoplačilo. Ta kombinacija omogoča tudi prodajo tobaka pri samoplačilih je nekaj, kar ni mogoče pri drugih rešitvah na trgu.

Prodaja tobaka pri samoplačilih

Tobak lahko zaradi kombinacije AI in tehnologije kupite pri samoplačniku brez pomoči spremljevalcev trgovine. Po preverjanju starosti ob samoplačniku kupec prevzame tobačno vozovnico in ga pregleda na tobačni napravi Vensafe in nato prosi, naj ponovno preveri svojo starost. Po uspešni verifikaciji Vensafe odpre tobačne izdelke.

Prednosti

Prihranki stroškov
En spremljevalec lahko služi do osem samoplačil. To prihrani stroške dela.

Največja učinkovitost
S samoplačilami je lahko v času največjih ur na voljo več blagajn. S tem se zmanjša čas čakalne vrste.

Izboljšana izkušnja pri nakupu
LED luči vodijo kupca skozi celoten postopek odjave. Območje vrečanja je dobilo bolj ergonomsko zasnovo. Tako je samoplačniško ugodnejše za uporabo. Kakovostni 20-palčni zasloni na dotik izboljšajo uporabniško izkušnjo.
Sistem je mogoče naročiti s prostorom za eno ali dve vrečki v predelu za pakiranje. Zaradi tega je rešitev dovolj prilagodljiva, da lahko zadovolji različne potrebe.

Prožna namestitev
Strojno in programsko opremo lahko uporabljate skupaj ali s katerim koli drugim sistemom, ki ga želite.

Preprečevanje kraje na podlagi teže
Sistem ima bazo podatkov na osnovi teže, ki zagotavlja, da je treba vse izdelke pregledati, preden jih shranite v vrečke.

StrongPoint strojna oprema za samopregled je interaktivna in intuitivna s sodobnim dizajnom.

Več o izdelku lahko preberete tudi tukaj.

To je samoplačilo